ArCADia-RETELE DE PUTERE 2.0

Produs nou

ArCADia-RETELE DE PUTERE permite crearea de documentatii profesionale legate de proiectarea retelelor externe de joasa tensiune.

Mai multe detalii

10 Produse

STOC

1 655,29 lei cu TVA

1 655,29 lei pe Buc

Informatii

ArCADia-RETELE DE PUTERE permite crearea de documentatii profesionale legate de proiectarea retelelor externe de joasa tensiune. Programul permite crearea de desene orientate pe obiecte pentru rețele de energie externe în planurile de dezvoltare spațială sau pregătirea desenelor utilizatorilor care prezintă o rețea de alimentare pornind de la un transformator de joasă tensiune la un panou de distribuție dintr-o clădire

ArCADia-RETELE DE PUTERE este un modul specific pentru industrie al sistemului ARCADia BIM, bazat pe ideologia Building Modeling Information (BIM).

ArCADia-RETELE DE PUTERE permite crearea de documentatii profesionale legate de proiectarea retelelor externe de joasa tensiune. Programul permite crearea de desene orientate pe obiecte pentru rețele de energie externe în planurile de dezvoltare spațială sau pregătirea desenelor utilizatorilor care prezintă o rețea de alimentare pornind de la un transformator de joasă tensiune la un panou de distribuție dintr-o clădire.

CARACTERISTICILE PROGRAMULUI:

 • NEW : Generarea diagramelor structurale ale rețelelor pornind de la sursa de energie la obiectul final. Funcționalitatea poate fi utilizată pentru a genera rapid un desen al diagramei structurale a unei rețele propuse, care este necesară pentru documentația de proiectare. Diagrama conține topologia rețelei propuse.
 • NOU: Îmbunătățirea calculelor tehnice prin introducerea factorilor de sarcină și impedanță pentru circuitul de scurtcircuit la structura “conectorului de cablu”, care permite calcularea scurtcircuitului liniei interne de alimentare de la conectorul cablului la placa de distribuție în Precum și calculele capacității de încărcare a fiecărei secțiuni a rețelei proiectate.
 •  
 • NOU : Posibilitatea de a crea coordonate de cercetare în planurile de dezvoltare spațială. Odată ce sunt marcate punctele de sondaj, utilizatorul poate genera un raport pe coordonatele X și Y într-un fișier RTF. Funcționalitatea este foarte utilă atunci când un designer trebuie să prezinte coordonatele anchetei punctelor de cotitură a rețelei planificate către o echipă de aprobare a documentației de proiectare.
 • NOU: caseta de îmbinare a cablului
 • NOU : posibilitatea de a înlocui o vizualizare de simbol pentru un anumit obiect și de a crea simboluri de utilizator pentru obiectele proiectate.
 • Programul permite crearea de desene orientate pe obiecte pentru rețelele de energie externe în planurile de dezvoltare spațială, precum și pregătirea desenelor utilizatorilor care prezintă o rețea de alimentare pornind de la un transformator de joasă tensiune la panoul de distribuție al unei clădiri.
 • Proiectarea retelelor de cabluri si aeriene.
 • Pregătirea rapidă și eficientă a proiectării unei conexiuni electrice la instalațiile de construcție și proiectarea unui sistem de iluminat exterior, de exemplu iluminatul pentru străzi, drumuri, parcări etc.
 • Pentru fiecare linie electrică planificată, utilizatorul poate selecta dispozitive de protecție pentru scurtcircuite și supraîncărcări utilizând biblioteca dispozitivelor de protecție sau creând obiecte proprii.
 • O bogată bibliotecă de obiecte și posibilitatea ca utilizatorul să își creeze propriile elemente.
 • Executarea tuturor calculelor de bază pentru o rețea.
 • Generarea documentației tehnice profesionale și facturilor materialelor utilizate în proiectarea pentru prelucrarea ulterioară.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

Cerințe de program:

Pentru a lucra, toate modulele specifice industriei au nevoie de o licență pentru:

 • ArCADia LT sau ArCADia 10 sau ArCADia PLUS 10 sau AutoCAD 2013/2014/2015.
 • Dacă un modul specific pentru industrie este instalat ca o suprapunere pentru AutoCAD, este necesar modulul ArCADia AC.

INCERCARE GRATUITA 32Bit

INCERCARE GRATUITA 64Bit