ArCADia-IFC

Produs nou

ArCADia IFC este un program ce permite utilizatorului să importe fișierele IFC (de exemplu, din Revit și ArchiCAD) către sistemul ArCADia BIM, precum și să exporte un design arhitectural, împreună cu instalațiile și rețelele, în format IFC.

Mai multe detalii

10 Produse

STOC

805,63 lei cu TVA

805,63 lei pe Buc

Informatii

Programul permite utilizatorului să importe fișierele IFC (de exemplu, din Revit și ArchiCAD) către sistemul ArCADia BIM, precum și să exporte un design arhitectural, împreună cu instalațiile și rețelele, în format IFC.

Programul permite importul corpului unei clădiri în format IFC (de exemplu, din Revit și ArchiCAD) în timp ce transformă obiecte (pereți, plafoane) în elemente ale sistemului ArCADia BIM. Atunci când se importă un design, cu instalațiile și rețelele exterioare, elementele acestor instalații sunt încărcate ca obiecte 3D cu informațiile despre proprietățile lor. Programul exportă modelele sistemului ArCADia BIM în format IFC prin exportul corpului unei clădiri cu instalațiile și rețelele exterioare.

Dacă un design a fost creat și exportat corect, obiectele care sunt importate dintr-un fișier IFC vor fi transformate în elemente ale sistemului ArCADia BIM sau în obiecte 3D cu informații despre proprietățile lor. Dacă obiectele nu respectă ipotezele sistemului (de exemplu, toate plafoanele de la toate nivelurile au fost create la un nivel), este posibil ca acestea să nu fie încărcate atunci când sunt importate.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

Cerințe de program:

Pentru a lucra, toate modulele specifice industriei au nevoie de o licență pentru:

  • ArCADia LT sau ArCADia 10 sau ArCADia PLUS 10 sau AutoCAD 2013/2014/2015.
  • Dacă un modul specific pentru industrie este instalat ca o suprapunere pentru AutoCAD, este necesar modulul ArCADia AC.

Cerințe de sistem:

  • Calculator de clasă Pentium (recomandat Intel Core i5)
  • 2 GB RAM minim (recomandat 8 GB)
  • Aproximativ 3 GB spațiu liber pe hard disk pentru instalare
  • O placă grafică compatibilă cu DirectX 9.0 (este recomandat un card RAM de 1 GB)

OS: Windows 10 sau Windows 8 sau Windows 7

INCERCARE GRATUITA