ArCADia-INSTALATII DE CANALIZARE

Produs nou

ArCADia-Instalatii de Canalizare este un  program ce poate fi folosit pentru a crea o documentație de proiectare profesională a sistemelor de drenare pe desenele de fundal arhitecturale. Programul este destinat proiectanților sistemelor de drenaj intern.

Mai multe detalii

10 Produse

STOC

3 316,53 lei cu TVA

3 316,53 lei pe Buc

Informatii

ArCADia-Instalatii de Canalizare este un modul specific al industriei sistemului ArCADia BIM, bazat pe ideologia Modeling Information Building (BIM). Programul poate fi folosit pentru a crea o documentație de proiectare profesională a sistemelor de drenare pe desenele de fundal arhitecturale. Programul este destinat proiectanților sistemelor de drenaj intern.

ArCADia-Instalatiile de Canalizare  permit inserarea elementelor de desen orientate pe obiecte pe desenele de fundal arhitecturale, inclusiv crearea de diagrame de proiectare și generarea de extensii și profile. Utilizatorul poate proiecta un sistem de drenare în ceea ce privește apa reziduală drenată: apa gri și negru, apa de ploaie (pentru amplasarea țevilor de evacuare într-o clădire sau atunci când este necesară conducerea țevilor de evacuare sub podeaua clădirii) și pentru tratarea apelor reziduale. Planurile de desene pot fi realizate pe desene de fundal arhitecturale sub forma de fișiere bitmap sau vectoriale.

Utilizatorul poate folosi o bibliotecă a elementelor utilizate în sistemele de drenare, care pot fi extinse și adaptate la nevoile utilizatorului în ceea ce privește dispozitivele folosite și tipurile de materiale ale conductelor. Un șablon poate fi, de asemenea, pregătit, inclusiv posibilitatea de a salva setările implicite pentru fiecare element de program și a le transfera împreună cu un design între diferite stații de lucru.
Inițial, utilizatorul identifică colibri pentru un grup de destinatari, inclusiv posibilitatea de a localiza compensări (penetrații sub pardoseală), metodele de ventilație și de conectare la șine. În acest scop, sunt introduse grosimea podelei și înălțimea de nivel (datele geometrice ale clădirilor din ArCADia-ARCHITECTURE vor fi generate automat).

Conexiunile dispozitivelor cu dispozitivele de ridicare pot fi proiectate, iar sarcinile hidraulice pot fi definite pe baza respectivă, ceea ce permite, la rândul lor, determinarea diametrului de ridicare. Programul permite definirea obiectelor în secțiunile orizontale și verticale: curățare, deschideri de curățare, camere de acces, fitinguri (clapete de furtună) și fundaluri.
O extensie a unui sistem parțial / întreg este generată pe baza datelor referitoare la un număr de dispozitive conectate la un sistem de riser și drenaj.

Programul generează profiluri longitudinale ale unui sistem pe baza unui gradient setat, a diametrelor determinate și a datelor privind fundul benzii și alte obiecte. Parametrii individuali, de exemplu diametrul, pot fi definiți suplimentar într-un astfel de profil generat, care va fi luat în considerare în modelul general al unui sistem de drenare.

CARACTERISTICILE PROGRAMULUI:

 • Introducerea traseelor ​​conductelor într-un sistem de drenare, care include un gradient setat, pornind de la punctul de evacuare cu o cameră de inspecție până la fitinguri sanitare, reprezentând tipurile de ape reziduale evacuate.
 • Introducerea punctelor de evacuare, a fitingurilor, a curățării și a introducerii automate a curățărilor la nivelul drenajului. Alocarea datelor caracteristice acestora.
 • Introducerea conductelor, incluzând diferențierea automată în canale, șanțuri și racorduri – o vastă bibliotecă de materiale.
 • Generarea automată a unui set de racorduri de conectare, inclusiv posibilitatea modificării și reflectării acestor elemente în toate desenele.
 • Ajutoarele de desenare permit o modalitate rapidă și ușoară de a crea simultan conexiunile unui număr de canale de scurgere, în funcție de metoda de conectare și de destinația dispozitivului. Selecția conductelor de racordare a racordurilor de la cataloagele mai multor producători.
 • Introducerea continuă a căilor verticale și orizontale ale secțiunilor sistemului, schimbarea nivelelor de elemente ale sistemului în același timp. Elementele de sistem tipice pot fi salvate în biblioteca de programe.
 • Crearea automată a numerotării punctului și descrierii sistemului, inclusiv posibilitatea de a edita și de a crea șabloane de utilizatori.
 • Generarea completă automată de extensii: canale de scurgere, șanțuri, racorduri, inclusiv fitinguri și dispozitive ale unui sistem de drenare. Posibilitatea de a edita și modifica obiecte de la nivelul desenului extensiei. Scurtarea rutelor lungi de scurgere și compensările automate în desenul extensiei pentru a face desenul mai ușor de înțeles.
 • Generarea automată a țevilor de scurgere și a profilelor de coloană, inclusiv coliziunile cu alte sisteme din modulele sistemului ArCADia. Luarea în considerare a obiectelor și a racordurilor de legătură.
 • Calculul debitelor secțiunilor, nivelurilor de umplere și vitezelor. Determinarea diametrelor secțiunilor de scurgere, a șanțurilor, a conductelor de scurgere și a înclinărilor.
 • O previzualizare 3D a unui sistem de gaz care facilitează corectarea unui traseu de conducte invizibil în plan.
 • Verificarea unui sistem pentru conexiuni corecte și o metodă inteligibilă de detectare și corectare a erorilor care permite sortarea rapidă a elementelor și a locațiilor acestora.
 • Generarea rapoartelor de calcul, a facturilor gata de materiale, a dispozitivelor și a racordurilor de conectare incluse în proiectul pentru prelucrare ulterioară.

 

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

Cerințe de program:

Pentru a lucra, toate modulele specifice industriei au nevoie de o licență pentru:

 • ArCADia LT sau ArCADia 10 sau ArCADia PLUS 10 sau AutoCAD 2013/2014/2015.
 • Dacă un modul specific pentru industrie este instalat ca o suprapunere pentru AutoCAD, este necesar modulul ArCADia AC.

Cerințe de sistem:

 • Calculator de clasă Pentium (recomandat Intel Core i5)
 • 2 GB RAM minim (recomandat 8 GB)
 • Aproximativ 3 GB spațiu liber pe hard disk pentru instalare
 • O placă grafică compatibilă cu DirectX 9.0 (este recomandat un card RAM de 1 GB)
 • OS: Windows 10 sau Windows 8 sau Windows 7

INCERCARE GRATUITA