Instrumentul de analiză a fasciculului

Produs nou

Analizați deformarea și stresul

Instrumentul de analiză a fasciculului oferă o analiză completă a deflexiei și a solicitărilor cauzate de forțele directe asupra grinzilor pur suportate. Interfața sa intuitivă permite productivitate imediată, în timp ce funcțiile mai avansate permit o flexibilitate mare în definirea problemelor.

Mai multe detalii

10 Produse

STOC

559,30 lei cu TVA

559,30 lei pe Buc

Informatii

Instrumentul de analiză a fasciculului oferă o analiză completă a deflecției și a solicitărilor cauzate de forțele directe pe barele pur suportate. Interfața sa intuitivă permite productivitatea imediată, în timp ce funcțiile mai avansate permit o flexibilitate mare în definirea problemelor. 

Ca plug-in , funcționează atât cu versiunile 32 și 64 de biți ale TurboCAD Pro și Platinum 20, 21 și 2015. Instrumentul de analiză a fascicululuifacilitează cele mai bune practici salvând informațiile fasciculului și toate diagramele de analiză direct în fișierul de desen, alături de fascicul. Acest lucru este util pentru colaborare și, de asemenea, economisește mult timp când planurile se schimbă și analizele trebuie să fie actualizate. Colaborarea ulterioară este susținută de opțiunile de salvare a analizelor fasciculului ca fișiere XML sau de publicarea detaliilor de configurare și a tuturor diagramelor ca fișiere HTML care pot fi postate pe un intranet sau un extranet. (A se vedea un exemplu de pagină HTML.)

Instrumentul de analiză a fasciculului este conceput special pentru utilizarea de către ingineri structurali, mecanici și civili; designeri arhitecturale; de designer / constructori; contractori generali; departamente de planificare municipală; și studenți.

Instrumentul pentru grinzi

De ce alegeți instrumentul de analiză a fasciculului?

  • Oferă calcule rapide și exacte - grinzile, suporturile și încărcăturile sunt ușor de definit și revizuite, permițând analize rapide ce-ar putea găsi combinația corectă a fasciculului și suportului.
  • Încurajează cele mai bune practici - informația de analiză a fasciculului este salvată cu desenele planului, făcând sarcina critică, suportul și informațiile privind fasciculul disponibile tuturor celor care au nevoie. Informațiile pot fi de asemenea distribuite fără a trimite fișierul de desen complet utilizând formate HTML sau XML.
  • Simplifică configurarea analizei - filele permit actualizarea rapidă a unităților, încărcărilor, secțiunilor, suporturilor sau tipurilor de diagrame.
  • Evaluează procesul de învățare - interfața în stil Windows cu filele, butoanele de selecție, drop down-urile și parametrii ușor modificați sunt bine organizați, cu un feedback grafic prietenos.
  • Facilitează gestionarea modificărilor - configurația fasciculului poate fi reîncărcată din cadrul desenului atunci când sunt necesare revizuiri, astfel că nu există nici o căutare a datelor anterioare și nici o pornire de la zero.
  • Accelerează ROI - timpul pentru productivitate este minim, generând o rentabilitate rapidă a investiției.