TurboCAD Mac Sfaturi, Tutoriale și Tehnici

Produs nou

Economisiți timp pentru cărți electronice pentru începători și utilizatori avansați

Cu peste 280 de sfaturi ilustrate, TurboCAD Mac, Sfaturi, Tutoriale și Tehnici este de a merge la eBook pentru a răspunde rapid la cele mai frecvente întrebări despre TurboCAD Mac. I

Mai multe detalii

10 Produse

STOC

166,60 lei cu TVA

166,60 lei pe Buc

Informatii

Proiectare mai bună și design

TurboCAD Mac, Sfaturi, Tutoriale și Tehnici este o carte electronică care vă pune pe calea rapidă de a învăța TurboCAD Mac și oferă informații valoroase pentru experiențele utilizatorilor TurboCAD Mac. Completate cu sfaturi utile de la creatorul programului, veți învăța cum să utilizați software-ul în cel mai bun mod posibil, sporind productivitatea. 

Descoperiți intuiții pentru totul de la început până la aplicații avansate.

  • Interfața cu utilizatorul: Aflați cum să utilizați ecranul de pornire, gripperul, planurile de lucru, snap-urile, paletele de unelte, preferințele, straturile și exploratorul de concepte. De asemenea, gestionați performanța, selectați obiecte și modificați obiecte. PLUS - Top 10 sfaturi pentru utilizatorii noi.
  • Proiectare: Master o colecție de instrumente esențiale utilizate pentru a crea și manipula obiecte 2D, inclusiv curbe, text și adnotări. Adăugați simboluri, aplicați BOM și extrageți vederi.
  • Modelarea suprafețelor: Utilizați unelte de construcție a suprafețelor pentru jupuire și lofting, acoperire, plase și măturări. Aplicați unelte de suprafață pentru a tăia, intersecta, proiecta, tăia sau reconstrui suprafețele.
  • Modelarea solidă: Construiți obiecte care sunt corpuri închise cu proprietăți de masă bine definite. Faceți primitive pentru conuri trunchiate și cilindri eliptici și accesați punctele de control primitive. Controlează golurile, suprapunerile și altele.
  • Realizarea și afișarea: Creați și manipulați formele CAD pentru curbe și suprafețe. Definiți unghiurile de rezoluție și valorile implicite. Explorați opțiunile pentru vizualizarea datelor.
  • Photo Realistic rendering: Generează o imagine dintr-o scenă care conține forme CAD combinate cu textură, iluminare și informații de umbrire. Utilizați rendering-ul foto pentru a produce un realism vizual impresionant. Reglați unghiurile la materialele aplicate.
  • Schimbul de date: Împărțiți desenele cu alte aplicații într-o varietate de formate de date, inclusiv modelul de suprafață și solid și fațetă. Explorați opțiunile de export, extensiile și alte metode de schimb de date.

Cerinte Minime de Sistem

Ferestre: Windows® XP, Windows Vista®, Windows® 7, Windows® 8, Spațiu liber de spațiu pe hard disk de 30 MB, conexiune la internet necesară¹, software necesar cititorului PDF², tastatură și mouse. Macintosh: Macintosh® OS X 10.7 sau o versiune ulterioară, spațiu liber pe hard disk de 30MB, conexiune la Internet¹¹, software necesar cititorului PDF², tastatură și mouse. Mobile: Dispozitivele Apple® iOS și Tablet, telefonul Android ™ și dispozitivele Tablet și dispozitivele Windows® Phone și Tablet cu 30 MB de spațiu de stocare disponibil și suport pentru cititoare PDF. ¹Utilizatorul este responsabil pentru toate taxele de acces la Internet și taxele de telefon. ²Acvidează cel mai comun software de citire PDF.