TurboCAD Designer 2018

Produs nou

TurboCAD Designer este ușor de utilizat, software de precizie 2D CAD

Mai multe detalii

7 Produse

STOC

279,65 lei cu TVA

279,65 lei pe Buc

Termen de livrare: 1-3 zile

Informatii

Gata de utilizat 2D CAD pentru începători

TurboCAD Designer 2018 este cea mai bună soluție de design de precizie de pe piață pentru noii utilizatori CAD. Este ușor de învățat și utilizat cu acces rapid la sute de instrumente de desen, modificare și dimensionare 2D, care sunt perfecte pentru proiectarea planurilor de etaj, a ilustrațiilor tehnice, a diagramelor de flux și multe altele. Puteți chiar să vă împărtășiți munca în peste 20 de formate de fișiere CAD și grafice standard, inclusiv cele mai recente formate DWG / DXF AutoCAD ® 2018. Peste 10 caracteristici noi și îmbunătățite au fost adăugate în 2018.

 • CAD accesibil cu toate caracteristicile pe care le solicitați dintr-o aplicație CAD 2D la un preț avantajos.
 • Ușor de învățat și de folos datorită ghidului nostru de inițiere video, ajutorului sensibil la context și interfața flexibilă cu modurile începător, intermediar și avansat.
 • Elaborarea și detalierea 2D complete, inclusiv sute de instrumente de desen, modificare, dimensionare și adnotare.
 • Editare ușoară, cu mâner, dispozitive de fixare, dispozitive de desenare și o nouă construcție a liniei centrale și a instrumentelor de marcare a centrelor.
 • Director de proiectare pentru managementul obiectelor.
 • Partajarea simplă a fișierelor cu AutoCAD ® 2018.DWG & .DXF, SketchUp .SKP, salvați în format PDF și multe altele!
 • Peste 10 caracteristici noi și îmbunătățite au fost adăugate în 2018.
 • Odată ce ați învățat proiectarea 2D, faceți upgrade la caracteristicile 2D / 3D ale programului TurboCAD Designer 2018.

Soluție CAD dovedită de peste 20 de ani

TurboCAD 2018 este un nume în care puteți avea încredere. An de an, este cea mai versatilă și accesibilă aplicație CAD a industriei, cu peste 2 milioane de produse vândute în întreaga lume.

Interfață flexibilă pentru utilizatori

Afișați unelte cu explicații complete în modul începător. Comutarea la modul intermediar sau expert pentru a câștiga spațiu pe ecran pe măsură ce devin mai familiarizați cu TurboCAD ® . Utilizatorii pot chiar redimensiona casetele de dialog după cum este necesar pentru mediul dvs. de proiectare. Reglați dimensiunea ecranului, rezoluția și multe altele. Redimensionarea funcționează cu majoritatea caselor de dialog, inclusiv paginile cu proprietăți generale, textul multiline, dimensiunile, setările programului și paginile cu opțiuni de desenare. 

Asistentul de configurare

Breeze prin întrebări concepute pentru a vă ajuta să definiți mărimea și orientarea desenului, unitățile de măsură, dimensiunea de imprimare și punctele de vedere.

Un set complet de instrumente 2D de elaborare și detaliere

TurboCAD Designer 2018 folosește o gamă largă de instrumente de linie, arc, curbă și spline, astfel încât să aveți întotdeauna instrumentul potrivit pentru această lucrare. Atunci când se utilizează cu accesoriile, instrumentele de modificare și dispozitivele de desenare ale programului TurboCAD, veți putea să proiectați rapid și să documentați desenele fără restricții.

 • Arce, Curba Bezier, Cercuri, Ellipses, Construcție, Linii, Linii Dublă, Neregulate, Poligon, Linii, Multi-Linii, Linii Paralele, Linii Perpendiculare, Puncte, Poligon, Polilin
 • Instrumentul de marcare a punctului
 • Chamfer / Fillet, Aliniere
 • Inserați imaginea, textul, obiectul, stilul de perie
 • Transformare: Mutare, Rotire, Scalare
 • Revizuirea cloud
 • 2 Tipuri de curbe spline
 • Array Copy pentru redactarea obiectelor repetate
 • Adăugați Boolean, Scădere, Intersectați
 • Trasarea și extinderea obiectelor multiple
 • Stretch, Split, Trim, întâlniți două linii, spargeți, extindeți
 • Măsurători 2D - Unghi, zonă, coordonate, distanță
 • Perete

Instrumente de adnotare

Dimensionarea și textul sunt vitale pentru orice desen CAD. TurboCAD Designer 2018 include:

 • Smart, Quick și Baseline, care vă permit să dimensionați automat.
 • Dimensiunile asociative - mutați, rotiți sau redimensionați liber obiectele asociate și dimensiunea va păstra poziția sa față de obiecte, iar textul de dimensiune se va schimba automat pentru a reflecta modificările.
 • Precizie Dimensionarea cu până la 10 zecimale.
 • Formatele includ: Arhitectural, Fracțional, Engineering, Decimal și Surveyor.
 • Opțiunile de formatare și de scalare multi-text
 • Uneltele dimensionale și unghiulare permit utilizatorilor să specifice o lungime fixă ​​pentru extensiile de linie și valoarea pentru această lungime.
 • Capacitatea de a defini la nivel global dimensiunile la nivelul desenului

Pick Point și traseu de traseu, umplere de biți și transparență

TurboCAD permite șabloanelor și gradienților de șanțuri să fie stratificate cu transparență. Sunt posibile și fotografii personalizate, cum ar fi sigla companiei dvs. Acest lucru vă împuternicește să comunicați mai precis și mai precis detaliile de construcție sau de asamblare.

Modificarea pe bază de manuale

Economisiți timp și trageți cu mai multă precizie, mai repede. TurboCAD ® oferă mânere pentru scalarea, dar , de asemenea , pentru rotirea și obiecte în mișcare.

Moduri Super Selector

Modurile de tragere oferă un control precis asupra selecției obiectelor pentru o modificare mai rapidă și mai ușoară a desenului. De asemenea, o funcție de selecție anterioară permite utilizatorilor să sară repede la ultima selecție cu care a avut loc o modificare și să restabilească selecția.

 1. Modul de selectare a dreptunghiului este un selector bidirecțional.
 2. Selectorul poligonului pentru ferestre selectează numai obiectele din interiorul unui poligon închis.
 3. Modul selector al poligonului de selecție selectează obiectele care traversează sau se află într-un poligon închis.
 4. Modul selector de opțiuni selectează obiectele atinse de un poligon deschis.

Context-Sensitive Ajutor

TurboCAD ® meniul contextual (clic dreapta) oferă acces la instrumente utilizate recent, valorile introduse recent, și o modalitate rapidă de a schimba sau reseta puncte de referință. Dacă un instrument TurboCAD este activ, meniul contextual oferă și o bară de instrumente contextuală, cu alte instrumente și funcții similare.

Editare PDF

Salvați desenul ca documente PDF pentru o partajare ușoară. În plus, exportați spații de hârtie, personalizați fonturile și definiți lățimile și înălțimile hârtiei.

CAD și grafică compatibilă

Împărtășirea fișierelor cu alții și printre alte programe este ușoară. TurboCAD suportă formatele de fișiere standard din industrie cele mai actuale și mai populare , inclusiv cele mai recente Filtre DWG / DXF citire / scriere pentru lucrul cu AutoCAD ® 2018.

Noi opțiuni de interfață:

TubroCAD 2018 se mândrește cu o nouă varietate de interfețe de utilizare excelente, inclusiv un nou RIBBON INTERFACE similar cu cel din Microsoft Word și cele mai recente versiuni de AutoCAD. Dispune, de asemenea, de un CADCourse INTERFACE actualizat cu comenzi rapide accelerate de la tastatură pentru toate comenzile. În plus, pentru utilizatorii tradiționali, clasa CLASSIC INTERFACES mai veche este inclusă, astfel încât indiferent de interfața pe care o preferați să vă simțiți confortabilă cu noul program. Sunt furnizate diferite tipuri de THEMES, oferindu-vă posibilitatea de a alege modul în care doriți să apară interfața. La începutul programului se va afișa un dialog pop-up care vă va permite să vă alegeți cu ușurință preferințele.
  Selectați prin Actualizare tip Entity

Comenzi rapide de la tastatură  

Comenzi rapide de la tastatură:

Două, Trei, Patru sau Cinci Comenzi rapide de la tastatură

Această caracteristică strălucită nouă este prevăzută să revoluționeze modul în care oamenii folosesc TurboCAD! Similar cu funcționalitatea găsită în alte produse cum ar fi Generic CAD sau AutoCAD, utilizatorul are acum posibilitatea de a configura comenzi rapide de la tastatură care constau în două sau mai multe apăsări ale tastaturii pentru a invoca rapid orice comandă TurboCAD. Aceste apăsări de taste sunt secvențiale și nu trebuie să fie o combinație de taste.

Secvența cheilor este inițial invocată prin apăsarea și eliberarea tastei Control (Ctrl) și apoi a unui set de chei ulterioare pentru a invoca comanda specifică. Acest lucru permite în mod eficient utilizatorului să păstreze mâna stângă pe tastatură în mâna dreaptă pe mouse-ul de creștere a productivității masive.

Izolați și ascunde obiecte:

Această caracteristică extraordinară nouă vă permite să faceți un desen complex și să reduceți rapid complexitatea acestuia, permițându-vă să selectați anumite entități și să le izolați independent de straturi sau grupuri. În acest fel, vă puteți concentra asupra entităților pe care doriți să le modificați, evitând în același timp entități suprapuse sau complicate. În plus față de izolarea anumitor obiecte, aveți de asemenea posibilitatea să ascundeți obiecte suplimentare, astfel încât să vă puteți concentra numai asupra entităților care sunt importante în timpul procedurii de editare. Când ați terminat, puteți să loviți opțiunea Unhide și desenul va reveni la starea anterioară.
  Extensii proprietate dimensiune

Opțiunea de căutare pentru funcțiile UI  

Opțiunea de căutare pentru localizarea funcțiilor UI

Această caracteristică excelentă vă permite să căutați rapid anumite comenzi în cadrul dialogului de personalizare, permițându-vă să identificați rapid comanda însăși sau comanda rapidă de la tastatură. Acest lucru va spori foarte mult productivitatea, deoarece puteți personaliza cu ușurință interfața dvs. pentru a se potrivi nevoilor proprii tragând pictograma pe o bară de instrumente cunoscută sau pentru a crea o comandă rapidă de tastatură personalizată pe care o veți aminti. Puteți introduce un cuvânt în câmpul de căutare pentru a trece prin comenzi și materiale. Butoanele de lângă câmpul de introducere evidențiază elementul anterior sau următor. Un istoric de căutare este stocat într-o listă derulantă care vă permite să căutați rapid acel element din nou în continuare. O casetă combo de căutare este utilizată în materiale, luminanță, mediu și stil de avans