Plug-in U3D și PDF 3D

Produs nou

Exportați modele 3D TurboCAD la PDF 3D

U3D și PDF 3D Plug-in îmbunătățește TurboCAD Deluxe sau TurboCAD LTE Pro cu abilitatea de a exporta modele 3D în U3D și PDF 3D. Un obiect 3D poate fi apoi vizualizat interactiv de Acrobat Reader. Salvați și distribuiți lucrarea în format PDF 3D, iar destinatarul nu mai are nevoie de software de vizualizare CAD.

Mai multe detalii

10 Produse

STOC

279,65 lei cu TVA

279,65 lei pe Buc

Termen de livrare: 1-3 zile

Informatii

U3D și PDF 3D

U3D și PDF 3D Plug-in îmbunătățește TurboCAD Deluxe și / sau TurboCAD LTE Pro cu abilitatea de a exporta modele 3D în U3D și PDF 3D. Un obiect 3D poate fi apoi vizualizat interactiv de Acrobat Reader (de la versiunea 7). Salvați și distribuiți lucrarea în format PDF 3D, iar destinatarul nu mai solicită software de vizualizare CAD; doar acest software obișnuit de la Adobe, deja instalat pe majoritatea calculatoarelor și gratuit pentru descărcare.Distribuiți lucrarea în format PDF 3D și destinatarii pot panorama, mări și orbita 3D un model 3D. Ele pot, de asemenea, să acorde / dezactiva straturile și să le vizualizeze în oricare dintre modurile de afișare ale cititorului dvs. PDF, incluzând o rețea wireframe, solidă și transparentă. 

Pentru a vedea următoarele fișiere de probă 3D .PDF, descărcați fișierul pe computer și deschideți-l cu Acrobat Reader.


Filtru 3D .PDF

Exportați modele 3D în fișiere .PDF. Obiectul 3D poate fi apoi vizualizat interactiv de Acrobat Reader (de la versiunea 7). 

Pentru a vizualiza următoarele fișiere 3D .PDF, descărcați fișierul pe computer și deschideți-l cu Acrobat Reader. 

În prezent, nu toate browser-urile web suportă formatul de fișier 3D .PDF.