Ghiduri de instruire 2D / 3D pentru programul TurboCAD Deluxe

Produs nou

Tutor personal pentru utilizatorii TC Deluxe

Ghidurile de instruire 2D / 3D pentru programul TurboCAD Deluxe predau abilitățile comune 2D și 3D CAD necesare pentru a opera eficient TurboCAD Deluxe prin sesiuni pas cu pas ușor de utilizat. Perfect pentru o sala de clasă sau pentru o autoevaluare.

Mai multe detalii

10 Produse

STOC

559,30 lei cu TVA

559,30 lei pe Buc

Termen de livrare: 1-3 zile

Informatii

Caracteristici cheie

Ghidurile de instruire 2D / 3D pentru programul TurboCAD Deluxe includ 15 sesiuni de lucru în ritm propriu-zis. În fiecare sesiune de lucru este inclus un video complet de instrucțiuni cu privire la modul de completare a fiecărei sarcini, împreună cu un desen practic, pentru a realiza un desen similar cu instrumentele învățate. Pe măsură ce lucrați împreună cu fiecare videoclip, întrerupeți, derulați înapoi sau derulați înainte în timp ce desenați. Lecțiile pot fi repetate cât de des doriți.

Cursul de instruire

Aflați tot ce trebuie să știți pentru a stăpâni designul 2D / 3D în TurboCAD Deluxe. Acest curs cuprinzător vă duce de la începători la avansați într-un singur curs.

 • O secțiune extrem de detaliată și ilustrată a instrumentelor TurboCAD Deluxe 2D oferă instrucțiuni în toate instrumentele necesare pentru a realiza desene tehnice și arhitecturale 2D.
 • 7 sesiuni de lucru oferă o gamă largă de instrucțiuni privind desenele 2D, cu progresie continuă de la desen 2D la design 3D
 • 8 sesiuni de lucru oferă toate cunoștințele necesare pentru a produce modele 3D. Subiecte cum ar fi mediul de proiectare 3D, profilele de creare și extrudare, obiectele 3D, actualizările parametrice, aplicațiile Boolean Facet, ansamblul și scena 3D care utilizează caracteristici 3D de bază și avansate.
 • Fiecare sesiune conține o detaliată detaliată a sarcinii și a foii de lucru cu o prezentare completă a generalității activității la începutul fiecărei sesiuni.
 • Fiecare sesiune de lucru conține un exemplu complet finalizat al desenului de sarcini și oferă de asemenea un eșantion din care să înceapă sesiunea.
 • Toate desenele pot fi deschise în TurboCAD Deluxe, sau vizualizate și descărcate în format pdf.
 • Fiecare sesiune este furnizată cu un rezumat complet al caracteristicilor cheie ale sarcinilor la sfârșitul fiecărei sesiuni de lucru.

Resurse suplimentare

Un PDF complet detaliat și ilustrat în 690 de pagini poate fi vizualizat sau imprimat de pe laptop. Accesați Forumul TurboCAD și Ghidul utilizatorului online pentru informații suplimentare.

Cerinte Minime de Sistem:

 • Procesor Pentium IV
 • Internet Browser, cum ar fi Fire Fox, Google Chrome sau Internet Explorer
 • Microsoft® Windows® XP cu memorie RAM de 512 MB; Microsoft Windows Vista®, Windows 7x sau Windows 8x cu memorie RAM de 1 GB
 • 190 MB spațiu liber pe hard disk
 • Afișaj Super VGA (1024 x 768)
 • Card de înaltă culoare (16 biți)

Master TurboCAD Deluxe

Ghidurile de instruire 2D / 3D pentru programul TurboCAD Deluxe oferă tot ce aveți nevoie pentru a stăpâni TurboCAD Deluxe. Acest program educațional complet oferă instruiri ușoare, pas-cu-pas în 15 sesiuni complet animate, luându-vă fără probleme de la desenarea 2D în design 3D.

Perfect pentru studiul individual sau în clasă

Acest program este destinat oricui dorește să învețe designul 2D / 3D în TurboCAD Deluxe (Windows) într-un format de sesiune structurat în mod automat. Este, de asemenea, potrivit pentru elevii care învață CAD pentru prima dată într-un cadru de clasă, fie la școală, colegiu, universitate sau orice instituție de învățământ.

Ce este acoperit

Acest program educațional complet funcționează prin toate caracteristicile cheie 2D și 3D din TurboCAD Deluxe. Pentru mai multe detalii, faceți clic pe fila "Caracteristici cheie" de mai sus.