Instruire și certificare TurboCAD Pro 2D / 3D

Produs nou

Instruire și certificare online

TurboCAD Pro 2D / 3D Training și certificare este un program online pentru utilizatorul Windows TurboCAD. Acest program educațional complet oferă sesiuni de instruire pas-cu-pas ușor și teste de evaluare pentru certificarea profesională. Este perfect pentru studiul individual sau în clasă.

Mai multe detalii

10 Produse

STOC

727,09 lei cu TVA

727,09 lei pe Buc

Termen de livrare: 1-3 zile

Informatii

Deveniți un expert TurboCAD

TurboCAD Pro 2D / 3D Training și certificare este un program online cu tot ce aveți nevoie pentru a deveni un expert TurboCAD. Acest program educațional complet oferă sesiuni de formare ușoară, pas cu pas, și deoarece instruirea este online, accesați-o de oriunde, chiar și pe un dispozitiv mobil!

Perfect pentru studiul individual sau în clasă

Acest program este conceput pentru oricine dorește să învețe Windows TurboCAD într-un format de sesiune structurat în mod automat. Este, de asemenea, potrivit pentru elevii care învață CAD pentru prima dată într-un cadru de clasă, fie la școală, colegiu, universitate sau orice instituție de învățământ.

Ce este acoperit

Acest program educațional complet funcționează prin toate caracteristicile cheie 2D și 3D ale programului TurboCAD Pro, inclusiv funcțiile Platinum pentru utilizatorii TurboCAD Pro Platinum. Pentru mai multe detalii, faceți clic pe filele "Formare 2D" și "Instruire 3D" de mai sus.

Certificare pentru TurboCAD Pro

Evaluarea pentru certificare poate fi făcută fie la sfârșitul fiecărui tutorial, fie la sfârșitul cursului complet. În orice stadiu al procesului de evaluare, elevii își pot revizui progresul făcând clic pe "Rapoarte" din tabloul de bord. Evaluările cursurilor pot fi repetate, dacă este necesar, pentru a atinge un scor de trecere de 70%.

Beneficiile formării online

Cu acces non-stop la cursuri de formare de pe tabletă, laptop sau telefon inteligent, puteți învăța la un moment convenabil pentru dvs. Cursurile includ asistență online de la tutorele dvs. și puteți colabora cu alți cursanți online prin forumul IM sau puteți căuta forumuri, wiki și bloguri pentru informații. În plus, conținutul mare de fișiere nu este descărcat sau instalat pe laptop sau pe PC, economisind resurse valoroase pe hard disk. 

2D Caracteristici cheie de antrenament

Programul de instruire și certificare TurboCAD Pro 2D include 10 sesiuni de lucru, fiecare având un desen de sarcină și un video complet de instruire. Pe măsură ce lucrați împreună cu fiecare videoclip, întrerupeți, derulați înapoi sau derulați înainte în timp ce desenați. Lecțiile pot fi repetate cât de des doriți. Finalizați evaluarea la sfârșitul fiecărei sarcini pentru a ajunge la statutul de certificare sau la sfârșitul programului de formare completă.

Detalii sesiune

În urma introducerii și revizuirii instrumentelor 2D din TurboCAD, 10 sesiuni de instruire oferă instrucțiuni pe următoarele teme:

 • Sesiunea 1 - Învață să desenezi o placă de acoperire simplă utilizând diferite instrumente de tragere, modificare și zoom. Dimensiunile vor fi, de asemenea, introduse.
 • Sesiunea 2 - Învățați să desenați o placă de calibru simplă, să introduceți dimensiunile liniare și radiale de bază, să creați un aspect de imprimare și să inserați un bloc de titlu din paleta Blocuri.
 • Sesiunea 3 - Învățați să desenați o placă de acoperire simplă, introducând noi instrumente de desen, modificare și zoom.
 • Sesiunea 4 - Bazându-se pe lecțiile anterioare, desenați o placă de acoperire simplă, introducând noi instrumente de desen, modificare și zoom
 • Sesiunea 5 - Creați obiecte care sunt tangente la alte obiecte. Desenați un urmăritor arcuit și începeți să utilizați paleta Informații despre selecție.
 • Sesiunea 6 - Învățați să creați un model radial folosind instrumentul Radial Array. Proiecția liniilor utilizând modul Snap proiect și instrumentul Extended Ortho sunt discutate și demontate în detaliu.
 • Sesiunea 7 - Aflați mai multe despre crearea unei schițe rapide a obiectelor în formă de dreptunghiulară, crearea unui model radial și proiecția liniilor. Creați setări personalizate utilizând instrumentele Boolean 2D, creați detalii de adnotare și ajustați "ordinea de stivuire" a obiectelor
 • Sesiunea 8 - Aflați cum să creați un desen în substrat sub forma unui PDF, apoi "urmăriți" imaginea pentru a crea o schiță conceptuală. Condițiile geometrice și dimensionale sunt de asemenea introduse, precum și paleta Variabile.
 • Sesiunea 9 - Aflați instrumentele de arhitectură de bază în TurboCAD
 • Sesiunea 10 - Obțineți o prezentare de bază a instrumentelor 3D TurboCAD

Resurse pentru cărți electronice și tipărire pentru dispozitivele PC și mobile

Utilizați FlipBook-ul convenabil pentru a naviga pe acest curs pe dispozitivul dvs. mobil. Imprimați pagini sau secțiuni ale acestui curs de pe PC / Laptop.

Caracteristici cheie de antrenament 3D

Programul de instruire și certificare 3D TurboCAD Pro include 13 sesiuni de lucru cu ritm propriu, fiecare având un desen de sarcină și un video complet de instruire. Pe măsură ce lucrați împreună cu fiecare videoclip, întrerupeți, derulați înapoi sau derulați înainte în timp ce desenați. Lecțiile pot fi repetate cât de des doriți. Finalizați evaluarea la sfârșitul fiecărei sarcini pentru a ajunge la statutul de certificare sau la sfârșitul programului de formare completă.

Detalii sesiune

În urma unei introduceri și a unei revizuiri a instrumentelor 3D în TurboCAD, 10 sesiuni de tutorial și 3 sesiuni bonus oferă instrucțiuni cu privire la următoarele subiecte:

 • Sesiunea 1 - Aflați cum să utilizați geometria schițelor 2D pentru a crea profile, extruda profiluri pentru a crea obiecte solide, aplica un Workplane definit de utilizator, a crea o extrudare simplă și a adăuga dimensiuni modelului 3D.
 • Sesiunea 2 - Aflați cum să utilizați funcțiile Boolean 2D și 3D, transformarea generică, manipularea obiectelor și rotația și comutarea 2D / 3D.
 • Sesiunea 3 - Aflați despre instrumentele de asamblare TurboCAD, componentele Solid Shell și funcțiile booleene suplimentare.
 • Sesiunea 4 - Învățați să proiectați un profil pe o față paralelă și să creați o amprentă booleană. Aflați despre modelarea deformabilă, extrudările cu unghiuri de cotitură, utilizând profile compuse și utilizând un text flexibil.
 • Sesiunea 5 - Aflați despre revolvingul unui profil pentru a crea un obiect solid, intersecțiile planului de lucru, rețelele 3D și utilizând instrumentul de filetare.
 • Sesiunea 6 - Construiți pe ceea ce ați învățat și conectați profilele 2D pentru a crea obiecte solide, asamblați obiecte 2D, rotiți un profil și creați o extrudare echidistantă deasupra și dedesubtul planului de lucru.
 • Sesiunea 7 - Aflați cum să utilizați lofting loft, ramificat și face2face. Editați planurile de lucru și aplicați o presiune uniformă pe o suprafață.
 • Sesiunea 8 - Aflați despre secționarea unui solid, utilizând editorul fațet, creând o deplasare, deplasarea obiectelor și crearea de găuri.
 • Sesiunea 9 - Aflați despre caracteristicile de extrudare și de curățare (răsuciți și înclinați). Creați o suprafață dintr-un solid, utilizați editorul de fațete pentru a îndepărta o față și asamblați-o pe margine.
 • Sesiunea 10 - Aflați despre paleta de redactare, creați diverse vizualizări și machete.
 • BONUS 1 - Aflați cum să faceți oglindă (obiecte 3D), transformare generică, șabloane multiple de aranjare, marginile fileului și proprietățile materialelor.
 • BONUS 2 - Aflați despre obiectele solide despre relația lor cu sistemul de coordonate utilizator și cu planul de lucru. De asemenea, aflați despre desen pe planul de lucru, modificarea nodurilor unui profil, aplicarea unor proprietăți de bază ale unui model, crearea unui aspect de vizualizare mai multe și actualizarea parametrică a unui obiect solid.
 • BONUS 3 - Învățați să utilizați o sferă și un torus pentru a crea noi forme, felie și obiect, asamblați 2 obiecte solide și utilizați uneltele oglinzii care se rotesc.

Resurse pentru cărți electronice și tipărire pentru dispozitivele PC și mobile

Utilizați FlipBook-ul convenabil pentru a naviga pe acest curs pe dispozitivul dvs. mobil. Imprimați pagini sau secțiuni ale acestui curs de pe PC / Laptop.

Cerințe de sistem

 • Conectivitate la Internet. Conținutul cursului este disponibil prin browser-ele Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera și poate fi vizualizat pe orice dispozitiv mobil, smartphone sau laptop.
 • Un laptop, un PC, un dispozitiv mobil sau un telefon inteligent cu un browser de internet. Tot conținutul este pe deplin iOS și compatibil cu Android, include formate de filme.
 • TurboCAD Pro sau TurboCAD Pro Platinum