2D / 3D Pachet de instruire pentru TurboCAD Pro Platinum 2017

Produs nou

Ghidurile de instruire 2D / 3D pentru TurboCAD Pro Platinum precizează abilitățile comune 2D și 3D CAD necesare pentru a opera eficient TurboCAD Pro Platinum pentru sistemul de operare Windows. Actualizată recent pentru TurboCAD 2017, utilizatorii învață prin sesiuni de pregătire ușoară, pas cu pas, cu demonstrații video. Perfect pentru o sala de clasă sau pentru o autoevaluare.

Mai multe detalii

10 Produse

STOC

727,09 lei cu TVA

727,09 lei pe Buc

Termen de livrare: 1-3 zile

Informatii

Ghiduri de instruire 2D / 3D pentru TurboCAD

Actualizată recent pentru TurboCAD 2017, aceste ghiduri de formare HTML și video predau competențe comune 2D și 3D CAD prin sesiuni pas cu pas ușor de utilizat. Este proiectat pentru oricine dorește să învețe TurboCAD Pro Platinum pentru Windows într-un format de sesiune structurat în mod automat. Acest program este, de asemenea, potrivit pentru elevii care învață CAD pentru prima dată într-un cadru de clasă, fie la școală, colegiu, universitate sau orice instituție de învățământ.

Cea mai simplă cale de a învăța designul asistat de calculator cu TurboCAD

Toate funcțiile cheie 2D din TurboCAD sunt prezentate în primul program. În urma sesiunilor introductive de bază sunt 14 sesiuni de învățare. Peste 220 de videoclipuri sunt distribuite pe parcursul celor 14 sesiuni pentru a demonstra activitățile prezentate. 

Consultați detaliile sesiunii pe pagina Ghid de formare 2D

Odată ce ați finalizat ghidul de formare 2D, treceți la ghidul de formare 3D pentru instrucțiuni complete de modelare solidă și redare. În ghidul 3D, peste 250 de videoclipuri sunt difuzate pe parcursul a 15 sesiuni. 

Consultați detaliile sesiunii pe pagina Ghid de instruire 3D

Cu ajutorul ghidului 2D și 3D, fiecare sesiune începe cu o foaie de lucru cu instrucțiuni specifice despre sesiune. Toate sesiunile sunt o singură sesiune, de la început până la sfârșit, ceea ce înseamnă că desenele pot fi completate cu ușurință în intervalul de timp recomandat. Proiectele și sesiunile practice sunt de asemenea incluse pentru a vă putea construi propriile proiecte de la zero.

Cum se livrează:

Aceste ghiduri de instruire sunt sesiuni electronice de formare bazate pe browser (HTML) care sunt ușor de navigat, link către videoclipuri relevante și vă permit să salvați paginile în "favorite". Puteți chiar să faceți clic dreapta pentru a căuta termeni în dicționarul Google sau utilizați Traducerea Google pentru a traduce expresii sau pagini întregi în limba dvs. proprie.

Ce este inclus?

  • Introducere și Bazele TurboCAD de la începutul fiecărui ghid pentru a vă pune pe urmele accelerate pentru învățarea TurboCAD
  • 14 sesiuni de instruire și peste 220 de videoclipuri specifice sarcinilor în ghidul de formare 2D
  • 15 sesiuni de instruire și peste 250 de videoclipuri specifice activității în ghidul de formare 3D
  • Rezumate ale sesiunilor pentru o examinare concisă a progresului
  • Rapid Index de referință pentru localizarea rapidă a anumitor subiecte
  • Dicționarul Google și suportul Traducător Google