Plug-in Google Maps pentru TurboCAD

Produs nou

Modele ușor de plasat în Google Maps

Plug-in-ul Google Maps pentru TurboCAD permite utilizatorilor de TurboCAD Pro pentru Windows să insereze hărți georeferențiate și terenurile lor 3D asociate în TurboCAD. Activați sau dezactivați etichetele de pe stradă și clădiri. Chiar și alegeți unghiul.

Mai multe detalii

10 Produse

STOC

223,72 lei cu TVA

223,72 lei pe Buc

Termen de livrare: 1-3 zile

Informatii

Plasați modele în Hărți Google

Plug-in-ul Google Maps pentru TurboCAD permite utilizatorilor de TurboCAD Pro pentru Windows să insereze hărți georeferențiate și terenurile lor 3D asociate în modelele TurboCAD.

http://www.youtube.com/watch?v=3dtolVj33cA&feature=youtu.be

Cum functioneaza

Accesați Opțiuni | Geo-Locație pentru a adăuga coordonatele de longitudine și latitudine în desen. Faceți clic pe pictograma Hărți pentru a lansa pluginul Google Maps pentru TurboCAD. Va apărea o imagine prin satelit a locației. Pur și simplu măriți sau micșorați. Trecerea de la satelit la vizualizarea hărții. Activați sau dezactivați etichetele de pe stradă și clădiri. Puteți alege chiar și unghiul de 45 °. Când sunteți gata, selectați butonul "Locați harta" pentru a adăuga imaginea în modelul dvs. TurboCAD și ați terminat. Este atat de simplu!

Ușor Geo-localizați desenele TurboCAD

Dacă nu aveți exact longitudinea și latitudinea site-ului dvs., dați clic pe pictograma hărții și măriți imaginea dorită. Pe măsură ce adaptați harta, geo-locația va fi actualizată.

Proprietăți hartă

Proprietățile hărților apar în paleta de informații despre selecție și includ: 

  • Tipul hărții: satelit sau hartă
  • Coordonatele GPS: Longitudine și Latitude
  • Afișați centrul hărții: bifați sau debifați
  • Furnizor de date: Google
  • Tipul entității: Câmpie sau Terrain

Adăugați Terrain 3D

Cu tipul de entitate al hărții ajustat la Terrain, veți avea capacitatea de a ajusta netezimea terenului, de a schimba treapta de izolare sau de a adăuga mai multe izolinii. 

Alegeți-vă terenul și cu Soarele Geo-Locat selectat cu umbre, puteți vedea cum umbrele din teren vă afectează modelul.

Cerințe de sistem:

Programele TurboCAD Pro și Deluxe 21.1 și TurboCAD Pro și Deluxe 2015 vor funcționa atât pe TurboCAD Pro, TurboCAD Pro Platinum, cât și pe TurboCAD Deluxe; Este necesară conexiunea la Internet